Коротка інформація для вступників на 1-ий курс у 2023 році

На основі свідоцтва про повну загальну середню освіту (ПЗСО) Ви можете вступити на навчання на перший курс освітнього рівня бакалавра (перший освітній рівень, ОР бакалавра) на спеціальність (за посиланнями можна дізнатися детальну інформацію про  спеціальність): 105 Прикладна фізика та наноматеріали

Термін навчання – 4 роки (3 роки 10 місяців).

Інформація для вступників на перший курс:

У 2023 році замість ЗНО також буде проводитися  національний мультипредметний тест (НМТ). Для вступників до Прикарпатського університету імені Василя Стефаника (ПНУ) після завершення загальноосвітніх навчальних закладів існують певні правила прийому. Вони залежать від спеціальності, яку ви обираєте.

 

Для вступу на  спеціальності, які забезпечуються нашою кафедрою,  необхідно мати результати НМТ.

Детальна інформація про національний мультипредметний тест  (НМТ)

 

3. Спеціальності, при вступі на які НМТ потрібен для вступу на бюджет, а на контракт достатньо тільки мотиваційного листа.

Мотиваційний лист необхідний усім вступникам. Його необхідно подавати у приймальну комісію не залежно від обраної вами спеціальності та форми навчання. Мотиваційний лист необхідно буде завантажувати при подачі заяв через кабінет вступника. Додатки до мотиваційного листа (грамоти, подяки, сертифікати і т.п.) – надсилаються на електронну пошту відбіркових комісій факультетів, на які ви будете подавати заяви.

Усю іншу, вичерпну інформацію, що стосується вступу  ви можете переглянути за посиланням:

Детальна інформація щодо вступу (необхідні документи, терміни вступної кампанії, допомога у створенні кабінету вступника…)