Одинадцять студентів Прикарпатського університету стали стипендіатами Фундації Лозинських

Вже другий рік у Прикарпатському національному університеті проходить конкурс для студентів на здобуття стипендій від Фундації Лозинських (США). Його проведення стало можливим завдяки угоді про двосторонню співпрацю, яку було укладено минулого року. Відповідно до умов конкурс пройшов у 2 етапи. За результатами останнього стипендійна комісія університету визначила 20 студентів-претендентів, які навчаються на бакалавраті. Остаточне рішення було за Фундацією, яка призначила стипендії в розмірі гривневого еквіваленту 500 доларів десятьом найкращим. Вони отримуватимуть цю фінансову нагороду щомісячно впродовж навчального року.

Основними вимогами до учасників конкурсу були: високий рівень досягнень у навчальній діяльності, активна участь у громадському житті університету та потреба у соціальній підтримці.

Тож, цьогоріч стипендіатами Фундації Лозинських стали: Ольга Заяць, Олена Матвіїв (педагогічний факультет); Оксана Бойко, Злата Гаврилко (факультет філології); Віталій Метелиця, Юлія Пасічняк, Людмила Гараць (факультет іноземних мов); Діана Міщук, Вероніка Кунець ( факультет психології); Ірина Романів ( факультет туризму).

Крім того, стипедійною програмою Фундації Лозинських передбачений і конкурс на кращу магістерську роботу. У ньому перемогла магістр кафедри управління та бізнес-адміністрування Інституту післядипломної освіти та довузівської підготовки Прикарпатського університету Христина Сеньків. Її науковий керівник – Ірина Пятничук, доцентка кафедри управління та бізнес-адміністрування Інституту післядипломної освіти та довузівської підготовки . У своїй магістерській роботі «Методи стимулювання праці в сучасних умовах ведення бізнесу» Христина Сеньків на основі проведеного дослідження сформувала елемент наукової новизни, що полягає у розробці рекомендацій щодо вдосконалення методів стимулювання праці в компанії та представленні власної системи стимулювання праці.

Відповідно до умов конкурсу Христина Сеньків  отримає від Фонду Лозинських нагороду за кращу магістерську роботу у розмірі гривневого еквіваленту 1000 доларів США.

Про стипендійне забезпечення ПНУ читайте тут: https://cutt.ly/UhIwTMx