Прикарпатський університет отримав звання “Лідер міжнародної діяльності”

Нещодавно в Києві відбулася міжнародна спеціалізована онлайн-виставка “Освіта і кар’єра”. Організаторами заходу виступили Інститут модернізації змісту освіти, Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, Товариство “Знання” України, Центр “Виставки, презентації”».

На віртуальній виставці можна було ознайомитись з пропозиціями вітчизняних університетів та коледжів, а також обрати навчальний заклад для подальшої освіти та здобуття перспективної професії.

За результатами експертного оцінювання представлених на конкурс робіт учасників виставки Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника отримав Гран-Прі в номінації “Міжнародне співробітництво в галузі освіти і науки” та нагороджений почесним званням “Лідер міжнародної діяльності”, інформує пресслужба університету.

Конкурсну роботу “Розвиток міжнародного співробітництва ‒ стратегічний вектор Прикарпатського національного університету», яка отримала перемогу на конкурсі, підготували Валентина Якубів, Мар’яна Сигидин, Ірина Галущак та Ірина Ясінська. Вітаємо авторів!