Наш університет отримав Гран-Прі в номінації «Науково-дослідна діяльність закладу вищої освіти»

http://page.if.ua/catalog/2031.html

   Нещодавно в Києві відбулася міжнародна спеціалізована онлайн-виставка «Освіта та кар’єра 2021». Організаторами заходу виступили Всеукраїнська громадська організація Товариство «Знання» України за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національна академія педагогічний наук України.

   На віртуальній виставці можна було ознайомитись з пропозиціями вітчизняних університетів та коледжів, а також обрати навчальний заклад для подальшої освіти та здобуття перспективної професії.

  За результатами експертного оцінювання представлених на конкурс робіт учасників виставки Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника отримав Гран-Прі в номінації «Науково-дослідна діяльність закладу вищої освіти» та нагороджений почесним званням «Лідер наукової та науково-технічної діяльності».

  Конкурсну роботу «Інноваційні методики організації діяльності в університеті на засадах академічної доброчесності: «НАУКА 4.0», яка отримала перемогу на конкурсі, підготували Валентина Якубів, Ірина Галущак, Любомир Никируй, Олег Жерноклєєв та Ірина Ясінська. Вітаємо авторів!