Відбулася зустріч з нашим колегою Павлом Гордійчуком

Сьогодні відбулася цікава зустріч з нашим колегою, Dr. Pavlo Gordiichuk (Department of Chemical Engineering, Massachusetts Institute of Technology, Cambridge, USA). Зустріч цікава не лише тим, що ми вже розпочали спільні дослідження і змогли зустрітися вперше офлайн, оскільки, карантинні обмеження діють по цілому світу і багато поїздок на деякий час припинилися. Зустріч цікава, в першу чергу тим, що наші молоді вчені мали можливість тривалої бесіди з дослідником із найвідомішого університету світу – MIT, під час якої побачили, що світова наука відкрита для всіх. Є університети, які мають саме сучасне обладнання та на які звертають увагу найбільш відомі інвестори, співфінансуючи їх дослідження. Але з такими науковими колективами ми можемо співпрацювати на рівних умовах!
Отже, ми окреслили бачення подальшої співпраці. А молоді вчені здобули стимул для реалізації свого наукового потенціалу!
Окрім фото зустрічі додаємо слайд із доповіді Dr. P. Gordiichuk, із яким він нещодавно презентував результати своїх теперішніх досліджень на нашій конференції ICPTTFN-XVIII (11-16 жовтня 2021 р.).