До уваги студентів – в ПНУ відбудеться «День кар’єри ЄС»

Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, ЗМІ, державних службовців та активних молодих громадян взяти участь в заході «День кар’єри ЄС», що відбудеться в м. Івано-Франківську 10-11 жовтня 2022 року. Співорганізатором події є Інформаційний центр ЄС кафедри міжнародних відносин Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника.

День кар’єри ЄС відбудеться у змішаному форматі. Панельна дискусія 10 жовтня буде проходити у аудиторії MOPED із трансляцією на платформі Cisco Webex Meeting та Facebook. Тренінги 11 жовтня проводитимуться онлайн на платформі Zoom. Для участі в тренінгах потрібно пройти попередню реєстрацію.

Відкриття «Дня кар’єри ЄС» 10 жовтня 10.00 (каб. 233, центральний корпус Прикарпатського університету) із трансляцією онлайн.

Панельна дискусія:  «Перспективи ринку праці в контексті європейської інтеграції»

Модератор: Наталія Марчук, кандидат політичних наук, директор Інформаційного центру ЄС

Вітальні слова від організаторів та Представництва ЄС в Україні

Спікери:

  1. Валентина Якубів, доктор економічних наук, професор, проректор Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника
  2. Юрій Головчук, головний спеціаліст відділу з питань розвитку місцевого самоврядування та регіональних зв’язків Секретаріату Івано-Франківської міської ради
  3. Марія Тимочко, засновниця Tymochko Agency, консультант з комунікацій та маркетингу
  4. Світлана Прейс, CEO Preis HR Agency

Лінк прямої трансляції https://pu.webex.com/pu/j.php?MTID=m0f81c997640a60109fb2bb7ad1f08e43

 

11 жовтня. Тренінги на платформі ZOOM

  • 11 жовтня 9.00 Тренінг № 1 «Бізнес з нуля: з чого почати»

Тренерка: Марія Тимочко, засновниця Tymochko Agency, консультант з комунікацій та маркетингу

Посилання на реєстраціюhttps://forms.gle/qe9cGc8jh8XA1axi7  

 

  • 11 жовтня 11.00, Тренінг № 2 «Freelance is a new fulltime»

Тренерка: Світлана Прейс, CEO Preis HR Agency

Посилання на реєстраціюhttps://forms.gle/qe9cGc8jh8XA1axi7  

День Кар’єри ЄС реалізується в рамках проекту «Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні». Захід відбувається щорічно у більше ніж 15 містах України протягом останніх п’яти років. День Кар’єри ЄС – це серія публічних заходів, де представники Мереж ЄС та всі активні та зацікавлені громадяни можуть поділитися думками, власним досвідом щодо впровадження стандартів та практик ЄС в Україні, участі у програмах ЄС для розвитку нових бізнесових та освітніх можливостей, обговорити тренди на ринку праці, зокрема щодо знань та навичок, які потрібні молодій людині, щоб зробити успішну кар’єру.

Під час заходу гості дізнаються: про поширення принципів та підходів Європейського Союзу у сферах молодіжної зайнятості, навчання протягом життя, а також пріоритетів соціального та економічного розвитку ЄС; про кращі практики взаємодії вищих навчальних закладів із роботодавцями для прогнозування потреб у знань і навичках; обговорять сучасні тенденції на ринку праці та ті знання і навички, яких очікують роботодавці від майбутніх працівників; тренінги допоможуть учасникам розвинути soft skills, наприклад, навички комунікації, співробітництва, самопрезентації та пошуку роботи, емоційного інтелекту тощо.

День кар’єри є ініціативою, що фінансується Представництвом Європейського Союзу та виконується громадськими організаціями «Фундація «Відкрите суспільство» та ГО «Молодіжна Альтернатива». Додаткова інформація: http://euroquiz.org.ua.

За подальшою інформацією прохання звертатися до організаторів у м. Івано-Франківськ, Наталя Марчук, тел. 067 650 9658, natali.marchuk@gmail.com