Затверджено науковий проєкт від нашої кафедри в конкурсі молодих вчених!

У новому 2023 році молоді вчені нашої кафедри здобули фінансову підтримку МОН України на розробку тонкоплівкових сонячних елементів. Це справжня зробити свій внесок у розвиток України, як високотехнологічної держави, яка не лише прагне здобути енергетичну незалежність, але й зможе надавати підтримку іншим країнам у трансфері наукових ноу-хау!

Міністерством освіти і науки України затверджено перелік проєктів фундаментальних наукових досліджень, прикладних наукових досліджень та науково-технічних (експериментальних) розробок молодих вчених, які працюють (навчаються) у закладах вищої освіти та наукових установах, що належать до сфери управління Міністерства освіти і науки України, які пройшли конкурсний відбір та фінансування яких розпочнеться з 2023 року за рахунок коштів Державного бюджету України.

Пишаємося, що науковий проєкт Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника: “Гібридні тонкоплівкові сонячні елементи підвищеної ефективності для енергетичної безпеки та сталого розвитку”, керівник – Яворський Ростислав Святославович, потрапив до переліку проєктів наукових робіт, що фінансуватимуться Державним бюджетом України.