Готуємося з нашими студентами до конкурсів стартапів разом з німецькими партнерами!

Днями у Проектно-освітньому центрі «Агенти змін» Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відбулась перша ознайомча зустріч (у змішаному форматі) в рамках розпочатої напередодні співпраці з міжнародним консорціумом європейських університетів EDUC за одним із напрямів, спрямованих на розвиток підприємництва та інновацій в університетах.

Зустріч ініційована Потсдамським університетом (Німеччина), який є головним координатором альянсу European Digital UniverCity (EDUC). Організатором виступила центральна наукова установа стартапів, інновацій та передачі знань і технологій Потсдамського університету «Potsdam Transfer (Startup Service)».

Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника також представляв завідувач нашої кафедри, професор, кандидат фізико-математичних наук, координатор НКП «Нанотехнології, сучасні матеріали та передові промислові виробництва» Любомир Никируй. Він висловив свої думки щодо подальшої співпраці із Потсдамським університетом щодо проведення конкурсу студентських стартапів разом з німецькими партнерами.