Екскурсії по лабораторіх, консультації та знайомства – День відкритих дверей на фізико-технічному факультеті

День відкритих дверей відбувся  у суботу 4 червня на фізико-технічному факультеті  в межах  проєкту «Обери своє майбутнє в Україні». Багато відвідувачів – майбутні абітурієнти, їхні батьки, вчителі, представники територіальних громад нашої області, відвідали цього дня наш факультет.

У межах програми Дня відкритих дверей відбулися зустріч з деканом факультету,  знайомства з викладачами та студентами, спілкування з випускниками нашого факультету, а тепер – вже аспірантами. Цьогорічні випускники мали нагоду дізнатися багато корисної інформації, зокрема, про освітні програми,  а також можливості безкоштовного паралельного навчання в Прикарпатському університеті та університетах Польщі. В абітурієнтів була також можливість приєднатися до прослуховування цікавих науково-популярних лекцій, демонстрацій та показу матеріально-технічної бази лабораторій ФТФ в режимі онлайн.

Усі, хто завітав на День відкритих дверей, також мали можливість побувати в навчальних аудиторіях та  науково-дослідних лабораторіях. Тут викладачі провели для відвідувачів пізнавальні екскурсії та демонстрації дослідів.  Про освітні програми “Медична фізика” та “Матеріали та системи відновлюваної енергетики”, на навчання за якими запрошує наша кафедра,  майбутнім студентам розповів завідувач кафедри к.ф-м.н., професор Никируй Любомир Іванович

Також впродовж Дня відкритих дверей всі охочі могли звернутися до Приймальної комісії ПНУ за консультаціями щодо проведення вступної кампанії 2022.  Декан та викладачі також відповіли на запитання учнів та батьків, які були поставлені при живому спілкування. По завершенні зустрічі декан та науково-педагогічні працівники  фізико-технічного факультету подякували всім учасникам за їхню участь в організованому заході та побажали успіхів при вступі до Університету.