Центру молекулярної медицини – бути!

Ми покроково наближаємо створення Центру молекулярної медицини на базі фізико-технічного факультету Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Це реальна перспектива для випускників спеціальності “Медична фізика”.
До цього дня пройдено великий шлях, і тепер, нарешті, початок першої спільної роботи – підготовка до стажування молодих талановитих дослідників на базі університетської клініки Мюнстера та університету Марбурга (Німеччина).
1 липня 2022 року відбулася співбесіда із нашими молодими фізиками, а також студентами-медиками, які стануть першими слухачами спеціалізованого навчального курсу, по закінченні якого вони, разом із німецькими молодими вченими, стануть першими фахівцями нового Центру!
Як згадку, надаємо світлини із першого етапу відбору створення українсько-німецьких Центрів передових досліджень, який відбувся ще до початку російського вторгнення.
Віримо, що новий Центр молекулярної медицини буде відкрито уже скоро, відразу після нашої перемоги, а його діяльність демонструватиме світові Україну, як високотехнологічну державу!
Слава Україні!